Хари и Меган с покана за Коледа в Сандригам, те обаче ще останат Калифорния?

Коледните празници наближават, а с тях се появяват и въпросите дали британското кралско семейство ще успее да загърби проблемите и дрязгите и ще се събере. Това ще бъде първата Коледа без кралица Елизабет Втора от 70 години насам.

Според кралския експерт Кейти Никълс малко вероятно е традицията да не бъде спазена.

„Коледа е специално време за кралското семейство. Обичайно всички се събират и това става в замъка Сандрингам. Доколкото разбирам, крал Чарлз ще последва традицията, наложена от майка му, и ще събере всички там и тази година“, коментира тя пред ЕТonline.

Никълс допълва, че тази година домакини на празничното събиране ще бъдат крал Чарлз и кралица-консорт Камила. Очаква се към тях да се присъединят принц Уилям и Кейт Мидълтън с трите им деца Джордж, Шарлот и Луис.

Покана за Коледа в Сандрингам са получили и херцозите на Съсекс – принц Хари и Меган Маркъл.

„Доколкото разбираме обаче, те няма да пътуват до Великобритания, а ще прекарат празниците в Калифорния“, коментира Никълс.

Последната Коледа на Хари и Меган с неговото семейство беше в далечната 2018 г. Тогава двамата присъстват на празничната литургия в църквата „Мария Магдалена“ в Сандрингам, а преди това участват и в празничния обяд за персонала в Бъкингамския дворец, която кралицата организира всяка Коледа, припомнят от изданието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *