Новинки

Хари и Меган: В очакване на тайния дневник на херцогинята

Светът очаква с нетърпение появата на първата биография на Хари и Меган през август. Книгата е собствената им история за живота в двореца.

Книгата Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family, която се очаква да разнищи всички тайни около т.нар. Мегзит, ще излезе на световния пазар на 11 август. Съавтори са Омид Скоби и Каролин Дюран, които са приятелски настроени“ представители на британската преса, според двойката.

„Всичко започна преди около две години. През този период се случиха много обрати, които самите Хари и Меган не очакваха. Херцозите не бяха подготвени за подобно развитие на събитията. Присъствал на много техни ангажименти, прекарал съм много време с тях и съм общувал с повечето им приятели. Биографията не оставя непреобърнати камъни. Убедих се, че съпрузите не изневериха на собствените си вярвания и показаха сила и упоритост срещу несгодите. Надявам се, че ще разкажем достоверната версия на техния живот“, разказва в интервю за The Heir Pod  Омид Скобие.

„Търсенето на свобода е честен и обезоръжаващ портрет на уверена и влиятелна двойка, която не се страхува да прекъсне традицията и е решена да си създаде свой път далеч от вниманието на всички, и да се посвети на създаването на свое наследство, което ще направи дълбоки промени в света, казва Скобие.

Източник на The Sun обаче твърди, че по-свои тайни начини вече се е сдобил с дългоочакваната биография и тя разкрива, че принц Хари е бил много нещастен от дълго време. Идеята за напускането на кралския двор пък се зародила още преди двамата да минат под венчилото. И не е било взето лесно.

Според някои конспиративни теории, витаещи около предстоящата автобиографична книга, Меган Маркъл е водела таен дневник за живота си в Уиндзор.

„Тя е добра писателка. Все пак е учила академичен английски в колежа. Деликатна информация от първо лице е изключително силно оръжие и ако Меган наистина го притежава, тя ще има пълен контрол над ситуацията“, казва биографът на принцеса Даяна – Андрю Мортън.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *