Новинки

Хари и Меган застават за 3 месеца пред камерите

Принц Хари и съпругата му Меган ще станат герои на риалити шоу на Нетфликс, съобщи в. „Сън“.

В началото на месеца стана известно, че от Нетфликс са сключили с кралската двойка договор за документални и художествени филми, както и за детски програми на стойност 112 милиона британски лири.

Първоначалното внушение беше, че те ще работят само зад камера, но се оказва, че Меган иска зрителите да видят каква е в действителност. Затова семейството се е съгласило да ги снимат три месеца за риалити шоу, въпреки че преди се оплакваха от медиите, които надничат в живота им.

Все още не е известно дали Хари и Меган ще пуснат телевизионен екип в дома си в Санта Барбара.

„По-голямата част от документалната серия ще е за филантропската им дейност, а не какво правят у дома – каза неназован източник. – Но погледът ще е отблизо и Меган се надява зрителите да видят каква е в действителност“.

„Казаха, че отиват в Калифорния за повече дискретност, затова всичко изглежда доста лицемерно“ – коментира Ингрид Сюард, главен редактор на монархическото списание „Меджъсти“.

Други са по-толерантни и признават, че подобно предаване ще заинтригува зрителите. А и големите хитове на Нетфликс са риалити предаванията и затова подобна серия има смисъл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *