Новинки

Хари май прекали? Сега пък Уилям го бил тормозил физически…

Принц Хари явно има проблеми. След като се ожени за Меган Маркъл, Хари пое курс срещу кралското семейство и продължава с обвиненията си към близките…

След като напусна родината, за да живее в САЩ, осигурявайки на семейството си спокойствие, последваха няколко действия, които ясно говорят, че съпругът на Меган има сериозни проблеми. И те най-вероятно се крият в детството, както обичат да казват психолозите.

Да, Хари е загубил майка си при доста неприятни обстоятелства. Това със сигурност би афектирало всяко дете. Със сигурност е преживял стрес, получил е травма. И все пак – да започнеш подобна публична война срещу семейството си – трябва да има доста повече от това, не мислите ли?

След интервюто за Опра Уинфри, последваха още няколко изяви на двойката. Както и документални поредици за Нетфликс. А сега – и мемоари, в които явно има повече от всичко, което сме чували…

Последното обвинение, което ще прочетем в мемоарите на принца, е отправено към Уилям. „Гардиън“ твърди, че в книгата Хари е разказал как е бил физически „нападнат“ от по-големия си брат принц Уилям по време на спор през 2019 г.

Според вестника, разказът за инцидента се появява в Sparе. Книгата се очаква да излезе по-късно този месец.

38-годишният Хари пише, че по време на спор в кухнята на лондонския му дом, Уилям нарекъл съпругата му Меган Маркъл „труден характер“, „груба“ и „избухлива“, след което го е повалил на земята, докато двамата продължавали да спорят.

„Той ме хвана за яката и ме повали на пода. Приземих се върху купата на кучето, която се счупи под гърба ми, а парчетата се врязаха в мен“, цитира „Гардиън“ книгата на Хари.

След това Хари казал на по-големия си брат да си тръгне. Според вестника Уилям погледнал „със съжаление и се извинил“.

Всички тези „разкрития“ се появяват в момент, в който Хари твърди, че би искал да си върне семейството. А близки до Чарлз казват, че той също би искал да се помири със сина си… А предстои и коронация.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *