Новинки

Хари пред Опра: Много се страхувах, че историята може да се повтори

На 7 март в ефира на CBS ще бъде излъчено интервюто на Опра Уинфри с херцога и херцогинята на Съсекс. А анонсът за този разговор предизвика повече шум от излизането на книгата „В търсене на свободата“, излязла миналата година.

След преместването си в САЩ принц Хари и Меган общуват доста избирателно с медиите. А това интервю е определено като твърде откровено – според малкото информация, известна за него. В разговора няма забранена тема. Така ли е наистина, ще разберем след седмица.

Днес обаче станаха достъпни няколко кратки рекламни откъса от разговора.

В първия откъс Меган няма нито една реплика, но пък има доста коментари от страна на водещата. „Ти сподели няколко наистина шокиращи новини“, обръща се Опра към събеседницата си.

Във втората част е показан част от разговора с Хари. „Много се страхувах, че историята може да се повтори. Сега, седейки тук с теб, разговаряйки, в присъствието на съпругата ми, чувствам облекчение и радост. Защото не мога да си представя през какво е преминала майка ми в продължение на толкова години – сама“, казва малкият син на принцеса Даяна. Явно той има предвид натиска от страна на пресата върху майка му.

Меган е поставила ръка върху бременното си коремче. И е сложила ръката си в тази на Хари. Разговорът се води навън, в красива градинска атмосфера.

Явно интервюто е разделено на две части – първата е разговор с Меган, втората – разговор с двамата.

Според информация на медиите, интервюто е било записано по същото време, когато младото семейство съобщи новината за новото попълнение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *