Хейли Болдуин призна, че има своите комплекси и страхове

Хейли Болдуин, която отскоро е г-жа Бийбър, явно не е чак толкова уверена и щастлива, както изглежда на снимките в Инстаграм.

Много от нас си мислят, че Хейли няма от какво да се оплаче – тя има успешна кариера, звезден произход, обичащ я съпруг и варни приятели… Но май не е точно така.

Г-жа Бийбър призна в Инстаграм, че има своите комплекси, страхове и съмнения, „с които се бори всеки ден“.

„В началото на 2019-а бих искала да бъда по-открита и откровена. Аз съм на 22 и се боря. Не съм достатъчно уверена в себе си, уязвима съм, страх ме е, боли ме, съмнявам се, ядосвам се. Има дни, в които се сравнявам с другите, чувствайки, че не съм достатъчно добра, че нещо не ми достига. Опитвам се да разбера коя съм, да бъда по-уверена“.

„Пиша не за да ми съчувствате или да ме съжалявате, а за да покажа, че аз също съм човек. Млада жена, която сега опознава себе си. Действително е трудно. Още по-трудно е, когато те сравняват с други“, споделя още моделът.

„Всички ние имаме недостатъци и това никога няма да се промени. Но Бог ни е създал уникални, красиви по своему, със собствена история. Тази година ще направя всичко, за да бъда по-уверена“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.