ЗвездиЛичноНовинки

Хилари Суонк: Спечелих „Оскар“, но нямах пари за здравна осигуровка

След като печели „Оскар“ за ролята си във филма „Момчетата не плачат“ през 2000 г., Хилари Суонк се сблъсква със здравословен проблем. Отива на лекар, но няма здравна застраховка и плаща 260 долара за лекарствата, които й предписват.

„Имах обикновена настинка и когато отидох на лекар за лекарства, те просто казаха „Да, струват 260 долара“, споделя актрисата.

„Тогава им отговорих: Чакайте, имам застраховка, можете да проверите“, обясни актрисата и допълни, че веднага се е наложило да се обади в застрахователната компания.

Тогава от застрахователната компания й казат, че трябва да внася минимум 5.000 долара на година, за да отговаря на условията за застраховка.

„Представете си, в същата година аз спечелих „Оскар“, а нямах пари за здравни осигуровки“, казва актрисата.

Съвсем наскоро, в предаването „Добро утро, Америка“, Суонк разкри, че очаква близнаци. Тя е на 48 години.

Актрисата е бременна във втория триместър.

„Това е нещото, което исках от много време. Това е нещото, което трябваше да се случи… Да, ще ставам майка – не само на едно, а на две деца. Не мога да повярвам „Хубаво е да говоря за това и да мога да го споделя“, призна още Суонк.

„Чувствам се страхотно в момента, дори с времето – знаете ли, аз съм на тихоокеанско време, така че съм малко раздразнена. Но в момента се чувствам наистина добре.“

Тя добави, че екипът на сериала Alaska Daily, в който се снима в момента, не е знаел, че е бременна до момента, в който не го оповести.

„Дрехите ми започнаха да не ми стават, така че се наложи онзи ден… да разрежа дънките си. И тогава облякох яке, което не беше в тон“, спомня си актрисата.

„И те дойдоха и казаха: „Това не пасва на визията ти“, но аз отвърнах: „О, мисля, че върши работа.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *