Хороскоп на седмицата (15-21 януари)

Забравете за задръжките и лошите моменти. Очаква ви една наситена със събития седмица, която ще ви накара да се почувствате господари на собствения си живот.

Овен
Бъдете изключително точни в работата си. Отделете няколко допълнителни часа, но свършете всичко, както трябва. Не оставяйте възможности за грешки. Следят ви под лупа. Но пък и пари няма да ви липсват. В личен план търсете място и начин да решите проблемите.

Телец
Важно е да изясните отношенията си. Но не и тази седмица. Опитайте се да запазите спокойствие. Бъдете мили. Не знаете кой ще ви потрябва в един момент. Не обиждайте партньора си. Може би той също не е доволен от настоящето положение, но търси начин да излезе от него.

Близнаци
Няма да имате свободна минута. Ще се посветите изцяло на работата. Но си струва. Дайте всичко от себе си и после се насладете на плодовете. Можете да постигнете много. Просто не се предавайте. Разбира се, това не означава да оставите на заден план личния си живот и любимите хора. Но те ще ви разберат. сега е вашият звезден миг.

Рак
Забравете за мащабните си амбиции. Най-добре си намерите добра работа с разбран шеф. Приведете нещата си в ред и след това мислете за нещо повече. Нямате ресурса да се справите с по-голямо предизвикателство. Налага се да помислите как да продължите. Да съставите точен план. дори финансов. И не отблъсквайте представител на противоположния пол само, защото ви е подразнил. Той иска да ви направи щастливи.

Лъв
Бъдете лоялни към колегите и партньорите си. Едва тогава ще можете да направите това, което сте замислили. Не отказвайте помощ. Доброто ви отношение ще бъде оценено. Бъдете нащрек. Някой иска да ви подлее вода. Възможно е това да е някой от конкуренцията. Пазете се от интриги.

Дева
Не прекалявайте с работата. Решете стратегически важните неща, а останалото оставете на другите. Трябва да мине време, за да можете да получите желаното. Тази седмица е добре да се срещнете с някой, който може да ви помогне да видите нещата в перспектива.

Везни
Очаква ви доста приятна седмица. Ново запознанство, което може да прерасне в нещо повече. Възможно е да има и нов делови проект с надежден партньор. Всичко зависи от вас. Докъде сте готови да стигнете. Търсете вариант за нови начинания. Не се осланяйте на това, което имате до момента.

Скорпион
Ситуацията скоро ще излезе от контрол. трябва да можете да признаете грешката си. Да се извините и да минете напред. Иначе ви очакват доста грозни сцени. Наистина ли ги искате? Готови ли сте за тази битка? Според мен тя дори не си струва. Животът е далеч по-хубав, ако правим нещата с любов, не с омраза.

Стрелец
Нямате равни на себе си, когато става въпрос за стратегии. Но помнете – вашият успех е във вашите ръце. Възползвайте се от шанса и давайте смело напред. Не разчитайте на подкрепа. Можете да потърсите съвет от приятел, но свършете всичко сами.

Козирог
Ако сега няма възможност да смените работното си място, сменете поне обстановката. Пуснете в живота си нови усещания, които ще ви дадат нужната настройка. Не се затваряйте, но не се и разпилявайте. Справяте се чудесно, а съвсем скоро ще появи нещо наистина добро. Дори в личен план.

Водолей
Не отлагайте решенията, свързани с бъдещето. Направете нужното тук и сега. Ако ви предложат работа, обмислете я добре. Преценете плюсовете и минусите и след това решавайте. Но не се връщайте назад. Няма смисъл. Всичко хубаво е само напред.

Риби
Опитайте се бързо да се справите със започнатите проекти. Очаква ви нещо голямо. Важно е да не допускате грешка. Запазете спокойствие. Животът ви се променя. И вие сте готови за това. Просто трябва да свикнете с мисълта. Но ще ви хареса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *