НовинкиХороскоп

Хороскоп за седмицата: Звездите ни вещаят любов в изобилие!

Време е за нови начинания, повече пари и много любов. И ако сте достатъчно мъдри и не пропускате знаците на съдбата, ще ги имате!

Овен

Можете да реализирате отложените си планове. Бъдете по-смели. Не се отказвайте от ролята си на водач.
Периодът е изключително добър за любовни преживявания. Доверете се на интуицията си. Възможно е да сте намислили нещо, а да получите много по-интересно предложение.

Телец

Няма нужда да се притеснявате нито за работата си, нито за финансите. Отделете повече време на семейството. Време е за малко физически занимания. Чувствате се зле и трябва да започнете да спортувате, да свалите и няколко излишни килограма. Упорството ви ще бъде възнаградено. Не подминавайте изненадите, които ви готви любовта. Те ще бъдат краткотрайни, но много приятни.

Близнаци

Периодът ще бъде добър за вас, ако успеете правилно да поставите акцентите. Бъдете упорити, не се отказвайте от целите си. Помислете за йога в офиса или по-чести срещи с приятели. Няма да спечелите много, но пък ще имате точно толкова, колкото ви трябват, за да се насладите на живота. Посветете голяма част от периода на личните си дела. Моментът е добър за решаване на семейни спорове или за брак.

Рак

Попадате в неприятни ситуации, но бързо ще излезете от тях. Не се сърдете на съдбата за отредената ви второстепенна роля в събитията, защото понякога тя е по-важна. Ако сте решили да спортувате, изберете нещо не толкова екстремно и опасно. Отложете решаването на финансовите въпроси със седмица-две. Тогава съдбата ще бъде много по-благосклонна. В любовта не желаете да влизате в конфликт, но ситуацията го налага. По-добре изяснете нещата, за да няма пак недоразумения.

Лъв

Една ваша мечта ще се сбъдне най-неочаквано, не забравяйте да благодарите на човека, който ще помогне това да стане. Трудно се намирате място, искате да блеснете сега, да оценят веднага ерудицията ви и красноречието. Не бързайте. Търпението ще ви донесе успех. Успявате да изплатите стари задължения и дори да спестите нещо. Бъдещето е много по-успешно. Човекът до вас мечтае за нещо ново, за приключения.

Дева

Възползвайте се от благоприятното влияние на планетите, за да реализирате всички свои мечти тази година.
Следвайте договореностите и ще се радвате на успех. Меркурий не е много благосклонен, но ако вървите по предварително изготвен план, ще се справите.
Очаква ви нещо ново в сферата на партньорството. Не пропускайте нищо, за да можете да забележите промените и да се възползвате от тях.

 

Везни

Периодът е добър за онези представители на зодията, които поставят в центъра на своя свят дома, семейството, преместването. Ако рутината ви е омръзнала, напомнете за себе си. Възможно е да получите голяма сума пари от наследство. Не бързайте да я харчите, по-добре я инвестирайте в имот или полезни за работата ви инструменти. Готови ли сте да оставите в миналото старите забежки и да се посветите изцяло на човека до вас? Бъдете по-внимателни.

Скорпион

Направете максималното, за да зарадвате близките си, не ги наранявайте. Сега не е моментът да търсите уреждането на стари сметки. Направете решителната крачка и не се обръщайте назад. Възможно е да получите повишение. Спортувайте. Опитайте се да спестявате. Очаква ви забавно приключение в любовен план. Ако все още нямате партньор, то едно случайно приятелство може да прерасне в нещо по-сериозно

Стрелец

Периодът е добър за всякакви пътешествия – по-близки и по-далечни. Просто трябва да откриете правилната компания. Възможно е да смените работата си и да се посветите на хобито си. Имате нужда от почивка, а точно сега ще получите предложение за едно приятно пътуване-командировка. Не търсете бързи отговори на проблема с липсата на средства. Решението ще дойде много скоро. До края на периода няма да успеете да се справите с любовните проблеми. Достойнството е важно нещо, но понякога е добре да се правят и компромиси.

Козирог

Не излизайте от потока на новините. Имате нужда да бъдете в центъра на събитията, за да успеете да реализирате идеите си. Предприемчивите ще успеят, не забравяйте това. Пожертвайте пешка, за да спечелите играта. Периодът е добър за започване на нещо ново. Съвсем скоро ще получите обещаващо предложение. В любовта се чувствате добре, но знаете, че настоящето положение не е това, за което мечтаете. Не спирайте да търсите щастието.

Водолей

Всичко, на което държите, в момента е на автопилот. Налага се да вземете спешни мерки и да се стегнете, иначе няма да успеете. Обърнете по-голямо внимание на детайлите. Животът ви се нуждае от мъничко ред. Здравето ви страда от хаоса също както и душата ви. Съвсем скоро финансите ви ще бъдат увеличени.
В любовта едно-две подаръчета ще съкратят в пъти времето за постигане на желаната цел.

Риби

Не ви се прави нищо, не ви се говори с никой, имате нужда от усамотение и време за размисъл. Но периодът е добър за вас, стига да не изпадате в униние. Действайте.Сега не е време за работа, а за романтични преживявания. Ще дойдат и по-добри времена, но и тези не са лоши. Не пропускайте предоставената ви възможност. Доходите ви се увеличават. Възможно да срещнете някое от бившите си гаджета и да подновите връзката. Помислете добре дали има смисъл да го правите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *