Лично

Християна Лоизу: Не вярвам в любовта от пръв поглед

Християна Лоизу е много слънчева, усмихната, обичана. Наскоро тя сподели в интервю, че иска да се прибере и да роди в Кипър, защото там ще се чувства по-спокойна, близо до семейството си.

„Аз съм за естественото раждане. Опитвам се да правя малко йога, защото казват, че те подготвя за това, но ако не успея естествено, ще родя секцио“, казва още изпълнителката, спечелила сърцата на публиката на шоуто „Като две капки вода“.

Споделя още, че в Кипър всички следят представянето ѝ в шоуто. Тя признава, че в Кипър има много българи и тя често получава поздрави от Пафос, Лимасол, Ларнака…

Християна и бащата на бебето, което очаква, се запознали покрай общи познати.

„Не беше както по филмите. На първата ни среща той ме покани на театър – започнахме да излизаме и се харесахме. Не вярвам в любовта от пръв поглед, той също и това съвпадение ми направи впечатление. Любовта идва с времето, първо трябва да видиш и опознаеш какви са чертите от характера на другия – дали си пасвате и дали гледате в една и съща посока. Ние и двамата гледаме в една посока – искаме стабилно семейство и си паснахме“.

Чаровната и талантлива певица казва, че на този етап не мислят за сватба, защото раждането е с приоритет, пише „Труд“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *