Христо Стоичков към любимата Мариана: Това, което направих във футбола, Ти постигна и надмина в нашия семеен живот!

Христо Стоичков е от онези мъже, които държат на думата. И за които „чест“, означава нещо. Даже много. 

Камата, както го наричат мнозина, написа нещо много мило в Инстаграм страницата и ние не можахме да останем безучастни и да го подминем. Нещо, което озесмисля книги като тази на Бегбеде – „Любовта трае три години“.

Христо Стоичков, който години наред беше на върха на славата, се обърна към своята любима Мариана с думите: „Честит рожден ден! Това, което направих във футбола, Ти постигна и надмина в нашия семеен живот! Благодаря ти ❤️“.

И когато човек прочете нещо такова, когато знае, че тази Мариана е с Христо от години, когато знае, че в света на футболистите изкушения дебнат отвсякъде, че те пътуват постоянно – по лагери, сборове, първенства, а тя – жената, е останала в сърцето на този мъж години и все още е там с много любов… Ами става ни хубаво.

Защото все си мислим, че светът има нужда от своите ценности. И от една такава любов, подкрепа и сбъдване на бъдеще, в което да можеш да говориш с трепет за човека, родил и отгледал децата ти. Човекът, който поддържа семейния огън и огрява деня ти.

Романтично, смислено и някак окриляващо. И си пожелаваме такава любов. И ви пожелаваме такава любов. Която и с посребрени коси да ви мисли.

А на Мариана пожелаваме много здраве и още много години любов с неповторимия Христо. Бъдете щастливи и пазете искрицата на любовта си!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *