Хубавото си е хубаво! Вижте как Натали Трифонова посрещна своите 30 (снимки)

Натали Трифонова, красивата синоптичка на Би Ти Ви, навърши 30 години.

За рождения си ден красавицата с едни от най-дългите крака в родния тв ефир избра Истанбул.

И не пожали своите последователи в Инстаграм. Напротив, Трифонова сподели горещи снимки от вечерта на партито. Облечена в секси рокля с блестящи пайети върху дълбоко изрязаното деколте, покрито с тюл, Натали празнува в компанията на майка си – Ванина. Телевизионната чаровница е добавила към тоалета обувки на много висок ток в цвят пепел от рози.

 „Събудих се на 30. Благодаря ви, благодаря вииииии!“,

написа синоптичката в личния си профил.

Натали се е появила на бял свят на 2 октомври във Велико Търново, но от малка живее в София. Потомка е на докторска фамилия, затова всички очаквали от нея да стане лекар. Завършва 133 СОУ „А. С. Пушкин“, а след това продължава образованието си в УНСС със специалност „Бизнес информатика“.

Всички са очаквали от нея да стане лекар или поне да се реализира в професия, близка до медицината, но тя има свои си планове за бъдещето. В телевизията попада изненадващо, след кастинг.

Разбира се, като при всяка красива жена, името на Натали се свързва с доста известни и не толкова известни, но богати представители на другия пол. Засега обаче тя ревниво пази в тайна личния си живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.