Хю Грант издаде как сваля напрежението, децата му не били във възторг

Хю Грант, който наскоро отнесе доста хейт, заради коментарите си на наградите „Оскар“, разказа, че винаги е бил сдържан човек. Но през последните години се е научил да се забавлява.

Звездата от „Четири сватби и едно погребение“ призна, че понякога танцува навсякъде, където чуе музика, дори на най-неочаквани места. Грант е цитиран от списание Hello! в интервю за подкаста The View.

„Сега вече наистина не мога да спра! Чуя ли музика, танцувам, дори ако съм в „Старбъкс“, пак танцувам! Децата ми ме молят да спра да го правя, защото това ги смущава“.

Подобно откровение от страна на Грант за децата му е много рядко срещано. Актьорът и съпругата му Анна Еберщайн крият личния си живот старателно и особено трите си деца от любопитни очи, пише БГНес.

Грант има общо пет деца. Първото му дете, момиче, Табита, се ражда, когато актьорът е на 50 години. Майка ѝ е Тинглан Хонг. Само година по-късно се ражда и второто му дете – синът Джон – от шведската продуцентка Анна Еберщайн. След това Грант отново се събира с Хонг и в резултат се ражда синът на Хю – Феликс. Четвъртото дете отново е родено от Еберщайн. През 2018 г. актьорът и продуцентът се сдобиват с третото си дете заедно. Те все още крият к неговото име и пол.

Грант и преди е признавал, че обича децата си много. Споделял е, че съжалява, че не е послушал приятелите си и да създаде по-рано семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *