ЗвездиНовинки

Хю Лори на 65: Всеки ден е възможност за по-добро утре!

Хю Лори става днес точно на 65. Любимият ни актьор, когото обожаваме в ролята на д-р Хаус, е роден и отраснал в Оксфорд, Англия.

Посещава Dragon School (известно подготвително училище) преди да отиде в Итън Колидж и след това в Селуин Колидж, Кембридж, където изучава Археология и Антропология.

Неговият баща печели олимпийски златен медал в категория гребане (двойка без кърмчия), самият той също е бил гребец в училище и в университета.

По време на първата си година в университета Лори има връзка с Ема Томпсън. По същото време се присъединява към известния клуб Cambridge Footlights, който се слави като стартова точка за много популярни британски комици.

През 1989 г. се жени за Джоан Грийн, с която имат двама сина и една дъщеря.

Роденият на 11 юни комик, е също толкова необикновен и впечатляващ в реалния живот, колкото и на екрана. Висок е 195 см, маниак е на тема мотоциклети и свири на пиано, китара и хармоника.

Има три награди „Златен глобус“ – едната за най-добро изпълнение на актьор в драматичен телевизионен сериал.

Включен е в „Световните рекорди на Гинес“ като най-гледания актьор в главна роля по телевизията и е един от най-високоплатените актьори в телевизионната драма.

Хю Лори е изключителен музикант и има издадени два блус албума – Let Them Talk (2011) и Didn’t It Rain (2013).

Благодетел на сиропиталище в Уганда.

„Момичетата са сложни. Указанието за употреба към тях е 800 страници, но липсват глави 14, 19, 26 и 32, а освен това и преводът е ужасен. ”

„Любовта е дума. Звук. Нейното свързване с определено усещане е произволно, неизмеримо и напълно безсмислено.”

„Всеки ден е възможност за по-добро утре.”

„Тичам между 6 и 8 мили на ден, освен това вдигам тежести и правя аеробни упражнения по един час на обяд. Лъжа много и ето че успявам да съм слаб.“

„Баща ми ми подари първия мотор на 16. Съвсем скоро паднах и бях в инвалидна количка за няколко седмици. Оттогава не съм падал никога. Хората ще оцелеят и ще намерят щастието. Щастието идва единствено, когато не го търсим.“

„Ужасно е да чакаш нещо в живота, докато си готов. Имам чувството, че никой не е готов за нищо. Няма такова нещо като готов съм. Има само тук и сега. И е по-добре каквото и да правите, да го направите сега, защото сега е точното време.“

„Карането на мотоциклет е като летенето. Всичките ти сетива са живи. Когато мина през Бевърли Хилс в ранните сутрешни часове и всички пръскачки са изключени, ароматите, които ме заливат са небесни“.

„Вярвате или не, може и да не го показвам толкова ясно, но наистина си мисля, че обичам хората“.

„Не говоря като Хаус. И не се държа като него. И не ходя като него. И не обичам да мисля повече от 15 минути наведнъж. Аз съм нежно и чупливо цвете“.

„Не съм вярващ, но вярвам, че ако имаше Бог или Съдба или нещо друго, което е отговорно за нас, и видеше, че приемаме нещо за даденост, то щеше да ни го отнеме.”

„Най-доброто качество на парите, което съм открил до момента, единственият им позитивен аспект е, че можеш да ги използваш, за да купуваш неща с тях.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *