Ицо Хазарта отново е част от журито на „България търси талант“

Рапърът Ицо Хазарта ще бъде жури на новия сезон на „България търси талант“ по bTV. За втори път той ще коментира и оценява качествата на стотиците таланти, които ще се качат на най-голямата шоу сцена в страната.

Авторът на албума „Неправилен рап“, който взриви меломаните през май, ще се придържа към автентичния си градски, критичен и модерен поглед към богатата палитра от човешки способности.

„Мислех си кое е по-трудно – да оценяваш или да бъдеш оценяван. Но съм много оптимистичен за това, което ще видим ние и зрителите, защото този сезон ще бъде различен“,

коментира той.

Ицо ще заложи на отличния си арсенал от хумор и сатира, за да усмихне и развълнува зрителите със своя прочит на невижданите способности на претендентите за голямата награда от 50 000 лева.

„Има таланти, които дори не съм си представял, че може да съществуват. Лесно е да оценяваш, когато видиш нещо оригинално, представено с увереност. Много е трудно, когато става дума за силно амбициозни родители, които желаят да видят своите деца в ефир и ги окуражават в дейности, в които не са чак толкова добри. Трудно е, защото тогава си в положение да говориш на детето, а ти трябва да говориш на родителя”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.