Интериор

Идеи за позитивен интериор

Според дизайнера Джонатан Адлер, интериорът може да бъде най-добрият антидепресант.

Специалистът съветва хората да не пълнят дома си с модерни, но ненужни или неудобни вещи, а с такива, които обичат и в чието обкръжение се чувстват наистина щастливи!

В коридора е добре да ви посреща куче...

Не, не истинско, а порцеланово. Адлер казва, че в неговия дом в Палм Бийч има един такъв голям пес, който всеки път повдига настроението му, когато отвори входната врата.

Веселете се. Не се отнасяйте към живота прекалено сериозно – заложете на изчистените линии, енергичните цветове, хумора в интериора.

Ходете боси. Пръснете навсякъде малки килимчета, които да галят краката. Те трябва да бъдат от натурални материали. Що се отнася до формите и цветовете, всичко е въпрос на лични предпочитания.

Не спазвайте мащабите. Бъдете по-смели в избора си. В големия, просторен хол можете да сложите няколко малки пейки, а в малкото студио – едно голямо кресло. Резултатът ще ви хареса.

Смесвайте цветовете

Не се притеснявайте от дисхармонията, която може да се получи. Непременно добавете малко лайм… в интериора. Този сочен зелен цвят ще ви ободри, оживи и зареди с оптимизъм. Добри в това отношение са и шоколадовото, бялото, синьото.

Съчетайте несъчетаемото. Можете да комбинирате различни размери, цветове, форми. Единственото условие е да ви харесва, не робувайте на измислени норми и правила!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *