„Игра на лъжи“ или интригуващо четиво за началото на лятото

Четири приятелки. Едно обещание. Някоя от тях обаче не казва истината. Очаквайте нов интригуващ роман от авторката на „Жената в каюта 10“ и „В тъмната гора“ на 11 юни.

Съобщението пристига на телефона ѝ в малките часове на нощта: Имам нужда от теб.                                                                                                                               

Айза зарязва всичко, грабва дъщеричката си и потегля към Солтън, където като ученичка прекарва незабравими дни. Навремето тя и три нейни приятелки от пансиона се впускат в опасна игра, без да се интересуват от последствията.

Седемнайсет години по-късно на брега край Солтън са намерени останките на човешко тяло. Идентифицирането му ще принуди Айза и другите жени, които не е виждала от години, да се изправят лице в лице с миналото си. Те не са желани в малкото градче: жителите му все още помнят онова, което са сторили като деца.

„Игра на лъжи“ е толкова увлекателна, че се чете на един дъх.“ пишеИндипендънт“.

Медиите във Великобритания сравняват Рут с Агата Кристи. Дебютният й роман е купен за филмиране от Рийз Уидърспун, а книгата е публикувана на 37 езика. Първият й роман – „В тъмната гора“, покори класациите на „Ню Йорк Таймс“ и „Съндей Таймс“, като на същия успех се радва и втората й книга.
„Обожавам Агата Кристи. Като тинейджърка изчетох всички нейни книги и все още обичам да гледам телевизионните им адаптации. Специално за тази книга обаче бях повлияна повече от различните истории за пансионни училища, които съм чела като дете“, казва Уеър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.