ЖениТЕНовинкиНовинки

Илиана Раева на 60: Благодаря за този живот, за всичко, през което преминах и оцелях!

Илиана Раева навършва днес точно 60 години. Тя е бивша състезателка по художествена гимнастика на клуб „Левски“, едно от „златните момичета“ на Нешка Робева.

Родена е на 15 март 1963 г. Абсолютна европейска шампионка, носителка на 5 златни медала.

Днес Илиана е собственичка на клуб по художествена гимнастика „Илиана“. Омъжена е за бившия футболист Наско Сираков, имат две дъщери – Славея и Виолета.

„Благодаря за този живот, за всичко, през което преминах и оцелях, за всичко, което получих до тук, на всички, най-вече на моето безценно семейство и Великото ми момче!“

Това написа Илиана в социалните мрежи точно днес.

Тя не е от хората, които се предават пред трудностите.

„Не мога да ходя спокойно, да се наслаждавам на живота. Не приемам трудностите като несправедливост, а като предизвикателство. Сега мога да кажа, че съм по-трезва, по-спокойна, по-мъдра. Благодарна съм на съдбата си съм щастлива да бъда истинска бунтарка., каза в интервю за Нова тв Илиана.

„Изобщо не обичах художествената гимнастика, когато ме записа баща ми, бях шокирана. Пусках лъжи, за да не ходя на тренировки“.

„Златен олимпийски медал ми беше фиксидея и се радвам, че я постигнах. След спечелването на титлата настана хармония в душата ми.“

„За любовта с Наско мога да говоря много. Той е моята страст, моят ангел-хранител. Тази година ще честваме 40 години от нашия брак, това е моят човек“.

„Минава ми мисълта да се откажа, но усещам страх. Всички около мен не ми дават да го направя, но аз не мога безкрайно да се занивамам с това нещо. Не е ок и затова работя в тази посока.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *