Има и такива истории! 24-годишен мъж предложи брак на 61-годишната си приятелка

Има и такива истории! 24-годишният Коран Маккейн предложил брак на 61-годишната си любима Черил Макгрегър, съобщи Mirror.

Маккейн се срещнал с бъдещата булка, когато е бил на 15 години. През 2012 г. той работелв ресторант за бързо хранене заедно със сина ѝ Макгрегър. След като бил уволнен, той загубил връзка с жената в продължение на осем години. Срещнали се отново през ноември 2020 г. и между тях пламнали романтични чувства.

Сега двойката редовно качва видеоклипове в TikTok – как танцуват и се целуват.

„Въпреки разликата във възрастта, ние никога не мислим за това, защото Черил е много млада по сърце и душа“, каза Маккейн. Бъдещите съпрузи разкриха, че имат „фантастичен сексуален живот“ и дори създадоха акаунт в социалната мрежа OnlyFans, където публикуват откровени видеоклипове за интимния си живот.

Много от последователите им заподозряха, че всичко това се прави с цел трупане на лайкове и рекламни постове след това. Но двойката планира сватба скоро.

„Заедно сме блокирали повече от 700 000 акаунта на хейтърите“, казаха влюбените.

От друга страна, много потребители поддържат бъдещите младоженци. Един от тях пише: „Всички, които ги мразят, са хора, недоволни от живота си. Щастие за влюбените!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *