Инфлуенсъри превземат модния бизнес

Все повече модни марки разчитат на инфлуенсъри за представянето на техните нови колекции. Младите хора с хиляди фенове в Инстаграм са най-добрият начин да се стигне до желаните потребители.

Мнението им се зачита от техните връстници без значение на мястото, в което живеят. Техните канали се следят редовно за новости. И всеки иска да е в крак с най-доброто от подиума.

Испанската марка Xti, например, отдавна разчина на блогъри и влогъри за представяне на новите й колекции. И ако преди това се правеше от известни, скъпоструващи лица, сега е много по-лесно и по-ефективно.

За този пролетно-летен сезон на инфлуенсъри разчитат и от Deichmann. Пет международно известни модни инфлуенсъри от пет европейски страни са новият отбор по стил на колекцията обувки.

Като част от международната кампания #spreadthelook инфлуенсърите представят избрани тенденции в стила, които са налични от април 2019 г. единствено и само в магазините на компанията.

Наред с Melini Martin (Мелини Мартин) от Германия, кампанията #spreadthelook представя международни инфлуенсъри като Leomie Anderson (Лиоми Андерсън) от Великобритания, австрийката Kim Lianne
(Ким Лиане), Marta Lozano (Марта Лозано) от Испания и Noor de Groot (Ноор де Гроот) от Холандия. Премиерата на колекцията на инфлуенсърите е на 30 и 31 март 2019 г. в Щутгарт по време на събитието
“Glow” Beauty Convention.

България се включва в кампанията с инфлуенсъра Ивана Александрова(www.dreamofjoe.com). Ивана ще представи цялата колекция #spreadthelook като част от международната кампания.

#spreadthelook включва пет модни теми, които очертават акцентите. Chunky сникърите в ретро стил и закачливи statement сникъри с декоративни елементи като сърчица, цветя или котвички се превръщат в универсален, любим аксесоар.
Модата диктуват актуалните сандали с каишки с животински щампи и метални акценти, както и летните модели на висок ток с леопардови и змийски принтове.
Чехли с високи платформи и с апликации от капси са перфектният аксесоар за всеки летен тоалет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.