Красота

Иновативна процедура изглажда неоперативно шията

Чували ли сте за процедурата Нефертити нек лифт? Става въпрос за неоперативен лифтинг на шията, който изглажда елегантните линии на долната челюст по контура без хирургична намеса.

Иновативна техника, при която чрез няколко инжекции ботокс, по протежение на долната челюст, в областта на платизмата – мускулът на младостта, се ребалансира мускулатурата. Ефектът  е стегната кожата и изгладени бръчици, видим до две седмици след процедурата.

Ако платизмата е занемарен, слаб и нетрениран, бузите увисват, разваля се овалът на лицето и се образува двойна брадичка.

Разбира се, можете да забавите процесите на стареене с няколко простички упражнения. А можете и да решите проблема доста по-лесно и бързо. С помощта на съвременната козметология.

От дълбока древност добре оформената долна челюст и дългият врат при жените са били приемани за признак на красота. Затова и тази процедура, за която днес ви разказвам, носи името на кралица Нефертити. Тя създава повдигната челюстна линия и гладка шия. Със сигурност визията ви ще се промени, но хората около вас няма да разберат, че сте правили някаква интервенция.

Добре е процедурата да се повтори на определен период от време, за да поддържате резултата. Какъв да бъде периодът, попитайте своя лекар.

Ако искате да се справите с белезите на стареенето в областта на шията, аз препоръчвам да се доверите на д-р Христо Лозанов, хирург, специалист по пластична, реконструктивна и естетична хирургия, от Медицински център DiaNova.

 

Снимка: Wikipedia/Arkadiy Etumyan

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *