ЛюбопитноНовинки

Искате да знаете какво ви очаква? Ето три начина да надникнете в бъдещето!

Настъпването на новата година е вълшебен миг, в който повечето от нас се питат какво ги чака през следващите 365 дни. Ако решите да повдигнете завесата, ние ви предлагаме три лесни начина за гадаене.

Восъкът показва какво ви очаква… Този начин за гадаене се е използвал още в древните езически времена. Имате нужда от восък, който да разтопите в един съд. В друг съд сипете малко мляко. След това се обърнете към съдбата и я помолете да ви покаже какво ви очаква през следващата година. Излейте восъка при млякото и вижте какво ще се получи. Ако се образува кръст, ще ви мъчи някаква болест. Ако се оформи цвете, предстои ви важна среща с човек от другия пол и дори сватба. Животното е знак за среща с враг, ако се появи фигура на човек – чака ви успех, пътищата са знак за развод.

Ще се изпълнят ли желанията ви? Отговор на този въпрос дават картите. Вземете колодата в лявата си ръка (именно тя е от страната на сърцето). Картите трябва да са с лицето надолу. Намислете си желание. След това с дясната ръка извадете една карта. Ако е червена на цвят – желанието ви ще се сбъдне, ако е черна – не.

Има още един начин. Напишете 12 желания на 12 листчета – по едно за всеки месец от следващата година. Поставете листчетата под възглавницата си, когато си лягате на 31-и срещу 1-и януари. Когато се събудите сутринта изтеглете три листчета. Точно тези желания ще се сбъднат.

Сънищата в новогодишната нощ също имат магическа сила и по правило са пророчески. Ако помните какво сте сънували, запишете си го и го разтълкувайте на другата сутрин.

В търсене на любовта… Има обичай неомъжените момичета да хвърлят обувката си през вратата в новогодишната нощ. Посоката, в която сочи върхът й, е посоката, от която ще се появи женихът.

И тук вариантът с листчетата върши работа. Напишете на 12 листчета различни мъжки имена и точно в полунощ изтеглете едно. Името, написано на него, е името на бъдещия ви любим.

И не забравяйте, че не е важно какво ще ви „каже” бъдещето, а в какво настроение ще посрещнете новата година. Ако не останете доволни от предсказанията, поне ще се позабавлявате с приятелите и близките си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *