Италиански колеги с подкрепа за Едис Пала и представянето му в „Сървайвър“

Модният дизайнер Едис Пала, който е сред участниците в тазгодишния сезон на „Сървайвър“, се радва на подкрепа не само у нас. Пала бе подкрепен отсвои колеги от Италия.

Двама от най-обещаващите модни италиански експерти се включиха с насърчителни думи към Едис.

Елиз Нзузи, която е основател и креативен директор на модния блог и агенция Miss Maltese, публикува видео в Инстаграм акаунта си, с което пожелава успех на Едис в Survivor.

Видеото е откъс от първия лайфстрийм на платформата, в което Едис взима участие, и разказва за приятелството им и работата му на дизайнер.

Miss Maltese е агенция, която събира млади артисти и дизайнери от четирите световни модни столици – Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж. Организират също така партита на Седмицата на модата в Милано, на които гости са творци от цял свят.

 

Модният дизайнер с американски произход Мариана Пароди, която живее и работи в Италия, също подкрепи изявата на Едис Пала в „Сървайвър“.

Пароди му пожела победа с тяхна обща снимка, направена миналото лято. Тя изработва уникални плетива. Мариана Пароди и Елиз Нзузи са колеги на Едис Пала от модния колеж NABA в Италия и освен състудентски отношения, ги свързва и приятелство, което обяснява подкрепата им в този важен за дизайнера момент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *