Ивайло Захариев за развода с бившата си съпруга: Не исках да слагам край

Помня сватбата на Ивайло и Миряна. Бяха много сладки. Изглеждаха щастливи. В списанието правихме интервю… После те станаха родители. На две прекрасни момчета. А след това дойде и разводът.

И двамата не го коментираха. Официално.

След това Ивайло се ожени отново.

А сега, в ефира на Нова тв, призна какво е чувствал тогава.

„Най-голямото изпитание, пред което съм бил изправян от Бог, е моят развод. Това беше нещо, през което не исках да преминавам. Не исках да слагам край. Направих всичко възможно да запазя този брак”.

„Мълчанието ми по този въпрос даде повод за много спекулации и грешни интерпретации”.

„Реално разводът беше поискан от мен. Не става дума за изневяра, не за някакви конкретни мои действия. Със сигурност имам вина в това да сме се разделили и човекът отсреща да е почувствал, че трябва да се разведем. Но вярвам, че имаше и други изходи от тази ситуация”, призна Ивайло.

И уточни, че до развод се е стигнало, заради може би „грешните очаквания“ на бившата му съпруга.

„Допускам, че си е представяла едни неща, а животът ѝ е предоставил други. Но тя не ми каза ясно какво си е представяла. Казани са ми някои неща, които съм правил, но така и не разбрах, какво всъщност е трябвало да правя. Почувствах се предаден… Търпял съм много неща, които един мъж не би изтърпял. Едно от тях е дистанцирането ни”, откровен е още Захариев.

„Бях на 25, когато вярата се появи в моя живот. Това беше момент, в който не чувствах липса на приятели и внимание. Често хората се обръщат към Бог, когато „самолетът вече пропада”. Това беше спокоен момент за мен, но момент, в който си мислех, че имам достатъчно, но Бог ми показа, че нямам нищо, ако съм без него”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *