КрасотаНовинки

Иванка Тръмп глези тялото с масаж и турска баня

Иванка Тръмп обича класиката – както в избора си на гардероб, така и на продукти за красота. Убедена е, че не козметиката прави една жена красива, а вътрешното й спокойствие, милосърдието и увереността в собствените сили.

Иванка е истинско олицетворение на американската мечта. Дъщеря на богати и известни родители, бизнес дама, успешен дизайнер, бивш модел, както и примерна майка и съпруга.

В ежедневието си държи на идеалния, равен тен на кожата. Обикновено поставя акцент върху очите – залага на сивите и кафяви оттенъци. Когато й предстои излизане, среща или официално събитие се оставя в ръцете на професионалистите, но дори и тогава се придържа към строги правила – лек фон дьо тен, червено червило, сенки в nude и розов руж.

Задължително носи в чантата си три продукта – собствения си аромат Ivanka Trump под формата на рол-он, пудра с SPF-фактор и балсам за устни.

Основното правило, което спазва, когато се гримира е – „Винаги сваляй грима си вечер, независимо от часа, в който си се прибрал”!

„Когато бях тийнейджърка, майка ми ме будеше посред нощ, за да си сваля грима. Обясняваше ми, че това е пагубно за кожата, а сега разбирам, че е била напълно права”.

Иванка не обича сложните прически. Обикновено може да бъде видяна с пуснати свободно коси, леки къдрици или различни вариации на кок. Никога не използва сешоар, за да ги суши. За да ги „успокои” и приглади слага малко лак за коса върху четката си за руж и я прокарва по дължината на косъма.

Глези тялото си с масажи и турска баня. Убедена е, че козметиката не може да направи една жена красива. „Тайната за свеж външен вид са увереността в собствените сили, вътрешната сила и енергия, чувството за милосърдие. Гримът и грижите са важни, но по-важно е какъв човек стои под тях”, казва уверено наследницата на Тръмп.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *