Лично

Ивет Лалова: Вярвай, че няма невъзможни неща

Ивет Лалова поема в нова посока. От пистата към подиума и ролята на мотивационен гуру. В интервю за Би Ти Ви, тя сподели какъв е най-ценният съвет, даден й от майка и защо е харесала мъжа до себе си…

„Италия ми дава спокойствие, хубава храна, чист въздух. Усещане за семейство, което тук нямам като пример. Там семейството наистина е всичко. Откакто загубих баща ми, семейството ми е още по-сплотено“, призна в студиото Лалова.

„Родителите на Симоне имат по 7-8 братя и сестри. Наистина една голяма италианска фамилия. Винаги съм се чувствала част от нея, много добре приета. През последните години усещам още по-голяма сплотеност, което дава много енергия и подкрепа“.

„Симоне е изчезващ вид. Прекрасен човек, който е възпитан да не поставя на първо място себе си. Винаги да бъде за другите – да се грижи за другите, да дава, да бъде там за тях“.

„Много рядко се срещат такива хора. Това беше първото нещо, което ме грабна в него – липсата на его“, откровена е Ивет.

„Децата винаги ще бъдат моята мотивация. За мен тези 100 деца, които са в академията, са едно богатство. Това, което аз им давам, е здраве. Защото спортът е здраве и аз се радвам, че те са избрали да бъдат на стадиона“, коментира тя избора на малчуганите от своята школа.

„Един от най-ценните съвети ми е дала моята майка. Тя винаги ми е казвала: „Вярвай, че няма невъзможни неща“. Винаги съм й се дразнила, че го е повтаряла непрекъснато, но то е вярно. Защото много често ние си поставяме някакви граници или лимити. Но защо? Защото някой не е повярвал в нас или ние не сме повярвали в себе си. Няма невъзможни неща“.

„Ако искаш да взимаш, научи се да даваш“ – това е любимата поговорка на шампионката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *