Изберете си едно от човечетата и прочетете какво е емоционалното ви състояние

Този психо-тест е съставен от британския психолог Пип Уилсън. С него проверявали дали децата са готови за детската градина. Според Уилсън обаче тестът може да бъде направен от човек на всяка възраст. Той показва с доста голяма точност в какво емоционално състояние се намирате в момента и от какво имате нужда.

И така – изберете едно от човечетата на рисунката, а след това прочетете какво означава това.

Ако сте избрали човече с номер 1, 3, 6 или 7: вие сте силно мотивирана личност, която не се плаши от предизвикателствата и смело прескача препятствията.

Ако сте избрали човече 2, 11, 12, 18 или 19: Вие сте комуникативна личност, която държи на приятелството. И винаги сте заобиколени от верни приятели.

Ако сте избрали човече 4: Имате стабилна жизнена позиция, справяте се добре с всичко, успехът е кацнал на рамото ви и ще остане там дълго време.

Ако сте избрали човече 5: Постоянно сте уморени, чувствате се слаби и ви липсва жизнена енергия.


Ако сте избрали човече 9: Весели сте, винаги в настроение, готови за купон и гости. Обичате да се забавлявате, но понякога забравяте за важните неща. Бъдете мъничко по-сериозни.

Ако сте избрали човече 13 или 21: Вие сте сериозни, затворени, избягвате комуникацията с другите, тревожите за своите си неща и не се интересувате от околния свят.

Ако сте избрали човече 8: Често изпадате в размисли, вглъбявате се в себе си, обичате да фантазирате. Не забравяйте, че реалният живот е много по-забавен и изпълнен с предизвикателства.


Ако сте избрали човече 10 или 15: Нагаждате се бързо към всяка ситуация, винаги вземате най-доброто, търсите и постигате баланс в живота.

Ако сте избрали човече 14: В момента сте изпаднали във вътрешна криза, не можете да видите изход, но той съществува, не спирайте да мечтаете.

Ако сте избрали човече 20: Имате високо самочувствие, роден лидер сте, обичате да давате съвети и искате останалите да се вслушват във вашето мнение.

Ако сте избрали човече 16: Чувствате се уморени да се грижите за другите. Но не можете да промените добрия си нрав. Време е да помислите за себе си и собствените си нужди.

Ако сте избрали човече 17: Вие винаги сте в центъра на вниманието, но понякога преигравате. От време на време слизайте от сцената и мислете за важните неща.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.