Новинки

Избират Lady Universe 2018 

Момичета от 4 континента, сред които представителки на Япония, Корея, Ямайка, Намибия, Русия, Украйна, САЩ, Европа и Балканите ще се борят за престижната корона.

На 15 октомври претендентките за короната ще се отпътуват за Велико Търново, където ще се потопят в историята и културата на страната, традиционната кухня и гостоприемство на българите. През деня красавиците от цял свят ще се срещнат с кмета на града г-н Даниел Панов, а вечерта ще отседнат в изцяло реновирания луксозен Интерхотел Велико Търново, където ще се проведе и първият кръг от конкурса Lady Universe 2018, а именно Вечерта на талантите. Всяка от претендентките за титлата ще може да впечатли гостите и журито със своите качества и таланти.

На 17 октомври в София ще се проведе вторият кръг на конкурса – Вечер на нациите. Всяка от участничките ще представи културата на своята страна, облечена в традиционна носия.

18 октомври ще бъде посветен на срещи с медиите. Национални директори от страните участници в конкурса, лицензиантът на марката Lady Universe Цвети Разложка и претендентките за престижната световна титла ще се срещнат с родни медии и блогъри на специално организиран обяд.

Бляскавият гала финал на конкурса ще се състои на 19 октомври, петък, в Club MEGAMI, хотел Маринела. Тур по бански костюми, официални рокли и много изненади от организаторите очакват гостите.

 

Претендентката от Татарстан
Представителката на Татарстан

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *