Новинки

Изчезването на Кейт, фейк смъртта на Чарлз Трети и други странни теории

Странна енергия витае около кралското семейство през последните няколко месеца. След като изненадващо стана ясно, че принцесата на Уелс – Кейт, е претърпяла коремна операция и ще се върне към задълженията си чак след Великден, излезе информацията и че Чарлз е бил диагностициран с рак.

Не стана ясно къде и в кой стадий, но беше споделено, че ракът е бил открит по време на планирана операция на простатата.

И след това започнаха теориите на конспирациите.

Оздравяването на Кейт потъна в дълбока тайна, скрито зад вратите на двореца.

Медиите завряха от коментари, появиха се всякакви предположения. От типа на интервенцията, която е претърпяла, до идеята, че всъщност се е скрила, заради изневяра на Уилям и наличието на извънбрачно дете. А сега, последната теория на конспирацията, която прочетох, споделена от приятелка на принцеса Даяна, е, че Кейт е станала жертва на таен ритуал на илюминатите…

Наистина от странно по-странно.

Липсата на информация засили коментарите, а дворецът изненадващо публикува снимка за 8 март – на Кейт с децата. Снимката обиколи бързо всички медии, докато от някои водещи агенции не заявиха, че кадърът е видимо манипулиран и те ще го свалят от своите бази данни. Тогава всички се вгледахме в снимката и наистина – видя се, че има доста странно несъответствия. Някои специалисти дори написаха, че е видимо, че образът на Кейт е взет от други снимки, а не е просто ретуширан.

И тогава последва извинение от страна на самата Кейт – че съжалява за предизвикания смут, но и тя като всеки начинаещ фотограф се била изкушила да редактира снимката…

Добре. А сега да помислим трезво. Кейт Мидълтън със сигурност има поне 10 човека на свое разположение – прес офис. Преди снимката да бъде публикувана, тя е била видяна от тези хора. Или не? Звучи доста странно самата Кейт да публикува снимката след като лично я е обработила, не мислите ли?

Още по-странно стана вчера, когато бе съобщено, че Кейт е била видяна на фермерски пазар, но никой, ама никой, дори най-нахалните папараци не са успели да я снимат, защото са се съобразили с желанието на семейството да бъде оставено на мира, докато принцесата се възстановява.

Не ви ли звучи странно? Кейт е видяна някъде, но за това свидетелстват само разкази на хора, нито един кадър?

Супер странно, бих казала аз.

Принц Уилям също изчезна от общественото внимание, с обяснението, че помага във възстановяването на Кейт. Дали?

До днес, когато руски медии написаха, че Чарлз Трети е починал. Буквално за минути в Уикипедия бе променена информацията за него, а Би Би Си сложи черен цвят на логото си. След това всичко се върна по старому. И от двореца отрекоха новината. Фейк? Хакерска атака? Възможно е, заради подкрепата на Чарлз за Украйна.

Дори да е така, много въпроси остават без отговор.

Има нещо гнило във Великобритания. Аз лично се надявам Кейт да е добре. И скоро да разберем каква е истината, за да спрат и конспиративните истории.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *