Изненада! Страхотен Кантарджиев в „България търси талант“

Гледахте ли шоуто „България търси талант“ снощи? Аз го гледах. Всъщност хванах момента с един по-близък кадър, в който видях ужасно изглеждащото лице на Катето Евро и след това останах да видя защо аджеба актрисата изглежда толкова потресаващо…

И каква беше изненадата ми! Оказа се, че професор ви Кантарджиев, за когото преди се чудех какво прави в този тип шоу, е единственият, който сякаш знае как да се държи пред камерите – забавен е, ненатрапчив, без излишни пози… Роден актьор! Истински талант.

За останалите „замесени“ не мога да кажа същото.

Катерина Евро ме подразни с твърде претенциозното си присъствие. А синът й – с твърде фамилиарното си отношение към родителката си. Все едно са си вкъщи на да дивана или софрата, а не в ефира на национална телевизия.

Впечатлих се от начина, по който изглежда иначе винаги лъснатата Евро – огромните бръчки на лицето й със сигурност са следствие от твърде много естетични процедури, коментират фенове на предаването в социалните мрежи.

Не бях впечатлена и от красивата иначе Евелин Костова, която не блесна с кой знае какво присъствие. Твърде много поза имаше и в нейната изява.

Николаос Цитиридис също не е капацитет за този тип предавания. Според мен. И смешките му не се получиха. Чаровен е, но за да бъдеш жури в подобен тип предавания трябва да можеш да коментираш свободно, да говориш с участниците, да коментираш по-уверено и смислено тяхното представяне. Да? Или не?

Е, все пак сме съвсем в началото. Остава да видим как ще се справят самите участници-таланти. Сигурни сме, че ще има приятни изненади. Като малкия Стефчо с гайдата. Затова им даваме кредит на доверие за следващите епизоди. А вие?

Снимки: Би Ти Ви, Инстаграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *