Звезди & СтилНовинки

Йоан Бекирски: Най-стойностните неща в живота нямат цена

Йоан Бекирски е работил няколко години като промоутър, хост, репортер… Израснал е в артистично семейство, винаги е смятал, че мястото му е някъде на сцената. Може би защото баща му – Тодор Бекирски, е един от най-бележитите български хореографи.

В семейството му винаги се е говорело за изкуство в различните му жанрове и измерения. Това вероятно е провокирало решението на Йоан да започне да се занимавам с мода, организиране на събития, да търси път към сцената. Едно от нещата, в които вярва, е че понякога не всичко струва пари и най-стойностните и важни неща в живота нямат цена.

Йоан е много красив мъж. Той ще се състезава в Анталия в конкурса Топ лице на света. Попитахме го какво обича да прави и дали се живее по-лесно, когато си красив…

От колко време си модел?

– Занимавам се с моделство повече от месец, определено ми харесва и мисля, че това е нещото за мен.

Участвал ли си в други конкурси и какви?

– Доста години съм спортувал баскетбол и футбол, а като по-малък и акробатичен рок енд рол. Бил съм на доста участия.

Как съвместяваш моделството с пиара и маркетинга?

– Не е лесно, определено изисква доста жертви. Графикът ми е доста натоварен и определено е нещо, което не се получава току-така. Съвместявам дейностите, за сметка на свободното ми време, което е ограничено. Но пък ми харесва. 

По-лесно ли се живее когато си красив?

-Да, определено! Има доста положителни неща в това да изглеждаш добре, говоря от личен опит. Със сигурност ти отваря повече врати и дава възможности за реализация.

Как поддържаш фигурата си, имаш ли си таен „вълшебен“ режим?

– Разбира се! Всеки който казва, че е само генетично, не му вярвайте. Генът е плюс, но без режим и тренировки не може да постигнеш резултатите, които искаш. През последните 2 години  за режима ми отговаря културист номер 1 на България. Страхотен специалист (инструктор) имам в лицето на Павел Христов, който наистина разбира от професията си. Той изготвя вълшебния ми режим.

Обръщат ли глави дамите след теб на улицата?

– Ха-ха! Не обичам да говоря за това, ще проявя скромност и ще оставя вие да прецените.

Как мислиш, не се ли отделя днес твърде много внимание на външното?

– Именно в това е проблемът. Визията може да бъде в голям плюс, но без да знаеш как да я използваш, тя не ти е необходима. Моралът на хората през последните години доста се промени и за жалост се отделя много внимание на външното. Но ако успеете да съчетаете визията с интелекта, може да се получи опасно добра комбинация!

Би ли участвал в „Ергенът“ – какво мислиш за шоуто?

– Може би да, ако съм ерген! С единствено изключение, бих се надявал дамите да бъдат, как да се изразя правилно… по-интелигентни, като не визирам всички участнички, а част от дамите. И да се наблегне на взаимоотношенията между ергена и дадена дама, а не в обсъждане и клюки между участничките.

Какво очакваш от Анталия?

– Надявам се да се представя на ниво, готвя се за един добър резултат.

С какво храниш това перфектно тяло?

– Ха-ха, с палачинки. Шегувам се, много би ми се искало. Както споменах по-горе, за режима ми се грижи личен треньор и се храня със здравословна храна, която включва: месо, зеленчуци…

Манекенките обичат да четат Пауло Коелю, а мъжете модели?

– Не чета Пауло Коелю! Книгите които чета и ми харесват, са с образователен и научен характер, тъй като предпочитам да се образовам в тази насока и това ми доставя удоволствие!

Снимки: Личен архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *