Къци Вапцаров и Жоро Георгиев от „Остава“ ще готвят за нас от понеделник в „Черешката на тортата“

Дара Екимова, певицата Деси Андонова, актрисата с безмерна енергия Касиел Ноа Ашер, водещият и продуцент Къци Вапцаров и китаристът на група „Остава“ Жоро Георгиев запретват ръкави и се впускат във вкусна надпревара следващата седмица в „Черешката на тортата“.

Те ще предложат необикновени комбинации, приятелска атмосфера и неподозирани изненади, а щипка професионални коментари ще получат от шеф Иван Манчев.

Седмицата започва с песен и меню от Дара Екимова. Тя ще вложи огромно старание, положителна енергия и прецизност, за да зарадва истински своите гости. Най-младата участничка в компанията ще приготви ястия с ориенталски нотки и нестандартни съставки.

По време на вечерята ще валят неудобни въпроси, а отговорите й ще изненадат всички.

Магнетичната Деси Андонова се отправя в другата кулинарна крайност – на импровизацията и организирания хаос. Певицата с ангелски глас ще изненада гостите си с 5-степенно меню, интересни комбинации и бодър оптимизъм във вторник. Деси ще предложи вечеря за душата в приказна атмосфера с няколко кулинарни премиери, включващи съставки като оцет от дюли и сладко песто.

Актрисата Касиел Ноа Ашер влиза с размах в „Черешката на тортата“ в сряда. Тя ще сътвори разточителна вечеря, вдъхновена от любимите ястия на мъжа й. Предстоят любопитни истории за живота и кариерата й, а закачливият подарък с тематично послание ще разсмее всички на масата. Вечерта ще приключи с гледане на кафе, а предсказанието за една от участничките ще може да се превърне в реалност веднага.

Следващият ден е запазен за рокендрола в лицето на Жоро Георгиев от група „Остава“. Китаристът ще заложи на семпло, но вкусно меню, в което е сигурен. В кухнята рок музикантът ще бъде лежерен и уверен, а когато останалите участници пристигнат, ги очакват дълбоки житейски разговори. За емоционалния пик на вечерта ще се погрижи музикалната изненада на Жоро и творчеството на „Остава“. Дали от майстор на китарата може да се получи майстор в кухнята, ще стане ясно в четвъртък.

Финалът на седмицата ще постави Къци Вапцаров. Той няма да изневери на провокативната си същност и ще проведе социален експеримент с шеговита концепция. Къци ще заблуди гостите с консервирана гурме вечеря, комбинирана с продукти от градината му. Доброто настроение няма да напуска масата, а за финал звездната компания ще получи домашно приготвен подарък и книга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *