ЗвездиНовинки

Кака Лара изнанада с признание за първото общо море с кандидат-зетя

Кака Лара изненада с признание зрителите на предаването „На кафе“. Чаровната тв водеща сподели, че в желанието си да се хареса на бъдещия си зет, се е напила жестоко.

Двамата с дъщеря ѝ Бернарда се запознали в театралната школа на Малин Кръстев. Любовните искри обаче пламнали години по-късно.

„Много беше интересно първото му идване на морето, при нас, на караваната, където аз много държах да се покажа като готина. Аз може да съм майка, но искам да съм млада, да съм кака и една от тях. Всичко премина в дълго приготвяне на аперитиви и коктейли. Толкова много се приготвях, а се оказа, че той не е от пиещите. Напих се зверски. И първата ми среща с бъдещия ми зет беше свързана с бързото търсене на легени за повръщане, припадъци и умиране. Така че от първата вечер той видя с кого ще се сроди. Исках да бъда много готина, но в еуфорията се престарах“, разказа Лара Златарева с типичното си чувство за хумор.

Бернарда

47-годишната актриса е подготвила за младоженците като подарък гостуването на група „Акага“. Бандата била любима на Бенджи и Сотир и Лара искала да ги изненада. Но въобще не успяла да опази тайната.

„Акага“ щели да свирят на плажа, докато Бенджи и Сотир се вричат във вечна вярност и любов. На третата годишнина от връзката им актьорът поискал ръката на любимата си.

Двамата имали планове и за наследник, а Лара нямала нищо против да стане баба. Бъдещата булка все още е студентка в НАТФИЗ, но вече има роли на професионална сцена – в Театър „Българска армия“, в който работи и майка ѝ. Кандидат-зетът пък се изявява като свободен артист. Участвал е основно в спектакли на Маргарита Младенова в „Сфумато“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *