Новинки

Какво Чарлз Трети няма да направи в чест на внука си Арчи

Крал Чарлз Трети ще бъде коронован на 6 май. На важното събитие ще присъства неговият син принц Хари, но половинката му – Меган Маркъл, ще си остане в САЩ с децата.

Оказва се, че Хари е знаел, че ще присъства на коронацията преди повече от месец. Потвърждението му се е забавило, защото принцът се е „пазарял“ за нещо важно за него. И не, не става въпрос за по-добро място за него. А за признание за децата му.

Хари е искал децата му – Арчи и Лилибет, да получат нужното признание от двореца. Тъй като четвъртият рожден ден на първородния син на Хари съвпада с деня на коронацията, синът на Чарлз се е надявал баща му да упомене факта по подобаващ начин.

Вероятно това е трябвало да стане на специалния обяд, който ще бъде даден по повод събитието. Близки до двореца признават, че Чарлз е бил отворен за предложения. Но тъй като никой от Съсексови няма да присъства на въпросния обяд, кралят се е отказал да вдига тост в чест на внука си.

Хари е отделил за коронацията на баща си точно 36 часа от своето време. Т.е. той просто ще прилети за церемонията и след това веднага ще се върне обратно в САЩ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *