Хороскоп

Какво да очакваме от Новолунието в Близнаци на 6 юни

На 6 юни ще има съвпад на Слънцето, Луната, Венера и Юпитер, което означава, че ще се започне нов и жизнеутвърждаващ цикъл в живота на всеки един от нас. Ако сте имали планове за 2024 г., но сякаш ви е липсвало вдъхновение, сега е моментът да направите една малка крачка напред. И Вселената ще ви отговори веднага. 

Новолунието в Близнаци 6 юни засилва творческите ни постижения. Съвпадът на Венера и Юпитер – две от най-добрите планети в астрологията, означава само едно – подаръци. Възможно е те да бъдат под формата на нови идеи, контакти, желание да обновите стила си или да опознаете някого.

Разчитайте на интуицията си. Не очаквайте, но вървете напред. Очакванията развалят всичко.

Бъдете приятелски настроени и използвайте чара си, особено, когато комуникирате. Не отхвърляйте поканата за чаша кафе или протегната за „здравей“ ръка.

Близнаците са знак, отговорен за уменията. Затова по време на това Новолуние е време да разширите своите умения. А планетата-учител Юпитер ще се обедини с Луна и Венера, за да ви даде нови знания.

Приемете промените, които идват в живота ви. Близнаците са променлив знак, така че Луната ще помогне на тези, които успеят да се адаптират към новото. 

Луната в Близнаци дава яснота по редица въпроси. Новолунието на 6 юни може да постави началото на вашите идеи, мечти, планове, а по време на Пълнолунието в Близнаци на 15 декември 2024 г. да се насладите на страхотни резултати.

Помислете си за какво мечтаете. И го кажете смело на глас. Силата на намерението е магия, която пронизва реалността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *