Хороскоп

Какво да очаквате от новолунието на 13 декември?

Новолунието на 13 декември се случва в огнения Стрелец и съвпада с пристигането на ретроградния Меркурий. Това е един от най-важните дни в месеца. Забележителен период, в който можете да започнете някои неща от нулата и промените важни аспекти от живота си. Ако много искате нещо, пожелайте си го сега. Според астролога Мария Мороз, всяка една зодия трябва да използва тези два дни… Ето как.

Овен

Ако сега започнете нещо важно за вас, резултатът ще бъде много добър. Ще получите точно това, което искате. Просто си поставете ясна цел – най-важната. Не губете време и ресурни за второстепенните.

Телец

Правилната стратегия ще доведе до големи печалби, влиятелни контакти и дългосрочни перспективи. За да получите максимален резултат от този ден, трябва да се вслушате в съветите на човек, на когото имате голямо доверие.

Близнаци

Следете внимателно събитията от деня. Не правете големи планове — определено не е вашият ден за стартиране на големи проекти. Днес трябва да се погрижите за здравето си, да практикувате медитация.

Рак

Днес интуицията няма да ви води. Използвайте този ден за растеж. Гледайте здравето си, има вероятност от инфекции или отравяне.

Лъв

Днес лесно можете да спечелите пари. Идеален ден за спорт. Опитайте се да не влизате в конфликт с партньорите си, това може да развали плановете ви.

Дева

Днес можете да стигнете до важни прозрения и нови идеи. Бъдете смели в планирането и си поставяйте цели за предстоящата година. Бъдете позитивни, не влизайте в разгорещени спорове с близките си.

Везни

За вас 13 декември е ден на семейството. Сега е най-доброто време да поправите отношенията си и да направите крачка напред. Обръщайте повече внимание на другите.

Скорпиони

Добър ден за сключване на договори, партньорски преговори. Не правете резки изявления и не бъдете самоуверени, в противен случай всичко няма да върви, както планирате.

Стрелец

Денят може да ви донесе бързо израстване в кариерата и нови връзки. Опитайте се да не обещавате твърде много през този ден, за да балансирате възможностите и ресурсите си.

Козирог

Вслушвайте се в знаците на съдбата. Не планирайте и не си поставяйте цели.

Водолей

Време е да се погрижите за здравето си. Не се занимавайте с инвестиции и пазаруване.

Риби

Днес е вашият ден. Чувствайте се свободни да преговаряте за повишението си. Не взимайте заеми и не правете дългове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *