Овен

Движението – това е, което ви въодушевява. Не трябва да натискате копчето за пауза. Това се отнася и за работата, и за личните отношения. Винаги трябва да има резултати. И точно за това Овните работят ден и нощ.

Телец

Телците са щастливи, ако се къпят в емоции. Особено, ако става въпрос за любов. За нея те са готови да отидат накрай света.  Емоциите са храна за душата на всеки от тази зодия.

Близнаци

Близнаците обичат стабилността и се стремят към нея по всички пътища. За тях щастието може да бъде много тихо, дори дълбоко… И внимание – в края на тази година много от представителите на тази зодия ще постигнат заветната стабилност.

Рак

Раците са многостранни. Те често променят приоритетите си. Има периоди, в които щастието за тях е семейната идилия, но след това приоритетът се променя. Уви такава е същността им.

Лъв

Признание и само признание – това е което може да направи Лъва щастлив. Да бъдат в центъра на вниманието, да се наслаждават на вниманието, уважението, усмивката, доброто отношение – това е щастието. Да бъдат първи – в семейството, работата, сред приятелите…

Дева

Могат да бъдат постоянно щастливи – ако са в приятна компания, ако се радват на разкош, ако доставят радост… С други думи щастието на Девите се крие във вътрешната им хармония.
Везни

Везните могат да се „разтворят“ във всичко, с което се занимават и което им носи удовлетворение. А ако им носи и материална изгода, то това е, което ще ги направи щастливи.

Скорпион

Онова, което прави Скорпионите специални е, че те могат да изпитват радост не само от собствените си успехи и победи, но и от чуждите. Те са чувствителни натури, щастливи се чувстват, когато ги разбират и оценяват.

Стрелец

Трудно е да угодиш да един Стрелец. Трябва много да се постараете. Но ако говорим за тяхната дълбока същност, за натурата им, то те се радват на спокойствието, домашния уют и плановете за бъдещето.

Козирог

Те са естети. Обичат да пътешестват. А усещането им за щастие не изчезва бързо, може да бъде съхранено далеч във времето.

Водолея

Много неща могат да ощастливят представителите на тази зодия. От нещо дребно, купено за дома или за тях самите, до заслужената похвала в офиса. И забележете – те с удоволствие споделят своето щастие с околните.

Риби

Ако попитате една Риба кога за последно е била щастлива, тя ще се замисли и ще ви попита защо. Щастието за рибите е почти постоянно състояние, но те плуват в него някак тихо. Хубаво им е да са насаме със себе си, сред колегите, с приятели. Когато всичко е спокойно и добре подредено, а животът си върви – то те са щастливи.