ЛюбопитноНовинки

Какво казва нумерологията за избора ни на партньор

Успехът на всяка връзка зависи преди всичко от самите нас. От това как общуваме, как се отнасяме един към друг, каква атмосфера създаваме в двойката. Но се случва и да не се получи. Ето какво трябва да очаквате от партньора си, според датата му на раждане, според нумеролога Ирина Лидерман.

Човек, който е роден на 1-ви, 10-ти, 19-ти и 28-ми, по правило е силен лидер, ярка и изявена личност. Ако той иска да създаде семейство с момиче, което ще му позволи да заеме мястото на лидер в отношенията, а тя ще стои встрани и ще се грижи за семейните дела, трябва да си избере дама, родена на 2-ри, 11-ти, 18-ти или 20-ти. Тя с удоволствие ще се погрижи за домакинските задължения и ще му осигури свобода да решава по-глобални проблеми.

Възможен ли е съюз между две ярки фигури с лидерско излъчване? Момичето, родено на същите дати като мъжкия лидер, е ярка личност, която знае собствената си стойност, знае какво иска. Успехът на тези връзки е възможен, но при условие, че мъжът приеме равнопоставен партньор. И също така е готов да задържи тази жена, да отговори на нейните най-високи изисквания. В такъв съюз в никакъв случай не трябва да се влиза в конфликти. Всички недоразумения трябва да се разрешават само по дипломатически път.

19 е кармично число. За родените на този ден е важно партньорът да се занимава активно с личностно израстване и да отработи негативните въздействия от миналото.

С момиче, което е родено на 5, 14, 23, никога няма да бъде скучно. Тя е очарователна и е истинската душа на компанията, която може да намери общ език с всеки човек. Задържането й у дома обаче ще бъде трудно.

14 също е кармично число – за тези хора е важно да излекуват натрупаното в минали прераждания, за да не живеят в манипулации и постоянни претенции.

И жените, и мъжете, родени на 6, 15, 24 искат да се научат да общуват с хора от противоположния пол – това е тяхната цел. Такива хора се ръководят единствено от чувствата, дори избират работа, в която има повече емоция.

15 е друго кармично число. Хората с рождена дата 15 са много силни, магнетични и привлекателни личности. За тях е изключително важно да избягват всякакъв вид зависимости и манипулации, за да се реализират пълноценно.

Хората, родени на 7, 9, 16, 18, 25 и 27, ще се превърнат в спокойни, мъдри и разумни партньори. Те ще бъдат винаги на разположение на партньора, готови да осигурят всякаква помощ и подкрепа.

И за жените, и за мъжете, родени на 16-ти, е важно в никакъв случай да не попадат в любовни триъгълници и да не се женят преди 27-годишна възраст.

Ако едно момиче иска да се омъжи за успешен човек, трябва да обърне внимание на човек, роден на 1, 10, 28 или 8, 17, 26 число – такива мъже често създават успешен и печеливш бизнес. Дамите, родени на тези дати също са силни и не са за подценяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *