Любопитно

Какво означават сънищата според дните, в които са ни се явили

Защо едни от тях се сбъдват, а други не? Оказва се, че от голямо значение е денят, в който сме сънували, казват специалистите.

В неделя срещу понеделник.

Сънят в тази част от седмицата показва една доста повърхностна картина на психологическото ни състояние. Колкото повече конфликтни ситуации има в реалния ни живот, не само с другите, но и със самите нас, толкова по-сложни са виденията. Освен това те нямат пророчески характер, затова не трябва да им обръщате внимание. С други думи това са сънища, чрез които душата ни освобождава парата.

В понеделник срещу вторник.

Това са доста ярки сънища с интересни сюжети, които показват какъв ни е творческият потенциал. Ако сънят е бил негативен, не е препоръчително да се захващате с нови проекти през седмицата, нито да подписвате важни договори. Ако обаче е бил с приятен финал, позитивен, действайте бързо и решително.

Обърнете внимание на сънищата, в които вие печелите нещо, побеждавате – те са не само заредени със символизъм, но могат да бъдат приети и за пророчески. Ако се сбъднат, това ще се случи в близките 10 дни. Ако не се сбъднат за това време, значи никога няма да станат реалност.

Във вторник срещу сряда.

Това са съновидения с противоречив характер и смисъл. Вероятно никога няма напълно да се сбъднат, възможно е да станат реалност само някои аспекти от видяното. Ярките, позитивни сънища от тази нощ са знак за настъпването на нов етап в живота, изпълнен с преживявания.В сряда срещу четвъртък.

Опитайте се да не го забравите, той носи послания, свързани с кариерата ви. Често в минутите преди да се събудим, точно в сряда срещу четвъртък,  провидението ни праща отговорите на въпросите, които са ни тормозили дни наред. Сънят може да ви подскаже как да излезете от финансово затруднение за кратък срок от време.

В четвъртък срещу петък.

В тази част от седмицата сънищата са пророчески и обикновено са свързани с любовните ни дела. Интуицията ви е максимално силна, а сънищата показват какво ще се случи. Ако са положителни, действайте смело, напред. Ако са свързани със страхове и загуба, предупреждават за вероятна неприятност.

В петък срещу събота.

Специалистите ги наричат „бонбони”, защото подслаждат живота ни. Ако попитате любимият човек какво е сънувал в петък срещу събота, можете да получите ценна информация за настроението и отношението му. Обикновено тези сънища ни носят успех, дори след по-продължителен труд и усърдие.

В събота срещу неделя.

Сънищата в нощта срещу неделя могат да се сбъднат още същия ден. Ако са положителни – всичко ще стане така, както сте го видели, ако са отрицателни – забравете ги, нямат значение.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *