Звезди

Калин Вельов отпразнува зашеметяващ рожден ден на сцена

В абсолютен фурор се превърнаха концертите на белгийския пианист Даниел Верстапен в България. Заедно с Нина Николина, Любо Киров, Калин Вельов и Дамян Йорданов (кавал), Верстапен „подпали“ сцената на Античен театър в Пловдив и Дом на културата в Габрово.

Импровизирано парти от сцената избухна в Пловдив, на 18 юни, по случай рождения ден на Калин Вельов. Най-популярният ни перкусионист получи страхотна изненада, след като неочаквано за него, по време на спектакъла, Верстапен засвири емблематичното Happy Birthday, подето от Любо Киров и Нина Николина.

Публиката избухна в бурни аплодисменти, когато на сцената се появи и тортата-истински шедьовър. Самият той не успя да скрие емоциите си и сподели пред екзалтираната публика, че това е най-специалният рожден ден в живота му!

Нина Николина и нейните певици докараха настроението до максимална точка с „Многая лета“, а Любо Киров седна зад перкусионния сет, докато Вельов приемаше още от поздравленията на публиката и екипа на събитието.

След дългите аплодисменти шоуто продължи, за да докара зрителите до абсолютен екстаз с премиерата на песента „Райна“ и вселенските гласове на Нина Николина и Любо Киров, майсторството на Калин Вельов и Дамян Йорданов, както и ексклузивното участие на ангелогласните певици от хор „Магическите гласове“, народен хор при НУМТИ „Добри Петков“ гр.Пловдив с диригент Явор Тасков и спортен клуб по художествена гимнастика „Тракия“- гр.Пловдив с треньор Ирина Чернева.

След близо двучасово шоу и след приканването от публиката Даниел Верстапен обеща, че ще се завърне и това няма да е последния път, в който ще свири в България.

Концертите на Даниел Верстапен в България са под патронажа на посланика на Кралство Белгия в България г-н Фредерик Мьорис, по-случай Белгийското председателство на Европейската комисия. На събитието в Античен театър присъстваха посланиците на чуждите държави в България, министърът на културата Найден Тодоров, както и кметът на гр. Пловдив Костадин Димитров.

Снимки: Анастас Тарпов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *