ЗвездиНовинки

Камерън Диас на 51: Обичам да съм майка. Толкова съм благодарна и толкова щастлива!

Камерън Диас е родена е родена на 30 август през 1972 г. в Сан Диего, Калифорния.

Баща ѝ Луис Емилио Диас е кубинец, а майка ѝ е с английско-германски произход.

Камерън е учила в Политехническата гимназия на Лонг Бийч заедно със Снууп Дог, от който тя казва, че е „купувала марихуаната си“.

Актрисата с кубински, германски и италиански корени започва кариерата си като модел, когато е на 17.

Получава ангажименти в цял свят – Япония, Мексико, Мароко, Франция, благодарение на договорите си с компании като Calvin Klein и Levi’s.

Следва кариера в киното. Филми като „Маската”, „Ах, тази Мери” и „Ангелите на Чарли” я правят супер популярна.

Въпреки, че е една от най-високоплатените актриси на Холивуд, Камерън Диас признава, че майчинството е най-доброто, което й се е случило в нейния живот.

Камерън Диас и Бенджи Мадънсе ожениха през 2015 г. На 47 тя стана мама за първи път на момиченце – Радикс Мадън. Камерън и Бенджи ревниво пазят любовния си живот в тайна.

„Обичам да съм майка. Толкова съм благодарна и толкова щастлива. И това е най-доброто, което ми се случи. Имам толкова голям късмет да изживея това с Бенджи, имаме най-хубавите моменти от живота си. Доволна съм, и ми е трудно да повярвам”, каза тя.

Камерън, която се оттегли от Холивуд през 2018 г., сега снима заедно с Джейми Фокс екшън комедията Back in Action на Netflix.

Проектът събира отново Диас и Фокс, които са работили заедно по спортната драма от 1999 г. „Any Given Sunday“ и римейка на „Ани“ от 2014 г., който беше последната филмова роля на Диас преди „пенсионирането“ ѝ, съобщи „Variety”.

„Човек съжалява не за това, което е направил, а за това, което не е. Затова аз използвам всеки шанс.“

„Много е важно да имаш приятел, който ти пази гърба.“

„Истинската любов те намира. Това е съдба! Там някъде има някой, който е точно за теб. Някой, който е писано да те обича и когото е писано ти да обичаш. Не трябва да губиш времето и енергията в мисли за това какво е било и какво е можело да бъде. Връзките започват и свършват. Но ние оставаме живи!“

„В днешно време всичко е риск. И в кариерата, и в личен план. Просто трябва да се научиш да живееш с това“.

Снимка: скрийншот

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *