НовинкиХороскоп

Кървавото пълнолуние и пълното лунно затъмнение на 8 ноември носят промени за тези 5 зодии

Пълнолунието, което ще съвпадне със затъмнението на 8 ноември, носи драстични промени за няколко от представителите на зодиака. Според астролозите на 8 ноември ни очакват драматични промени и изненади. Това е последното лунно затъмнение за 2022 г.

Телец

Представителите на зодия Телец ще се сблъскат с проблеми в отношенията. Някои планове няма да се осъществят, ще научите и важни уроци. Но всичко ще бъде за добро.

Козирог

Въпреки че през този период ще излъчвате увереност, това не означава, че няма да ви се наложи да се сблъскате с трудности. Но ще се чувствате неустоими във всяко отношение – психически, физически и емоционално. В сферата на партньорството и емоциите обаче ви очакват наистина големи промени.

Лъв

Хората, родени под знака на Лъва ще почувстват най-голямата промяна в 10-ти дом, домът на кариерата и обществения имидж. Ще сте готови да заемете лидерска позиция, да стартирате проекти, които са много по-амбициозни от всички досега. Освен това бъдете отворени за нови бизнес предложения.

Скорпион

При Скорпионите фокусът пада върху любовта. Ще трябва да направите компромис с партньора си, въпреки че няма да е това, което наистина искате. Скорпиони, ако искате всичко в любовния ви живот да върви така, както сте си го представяли, бъдете готови да сключите споразумение с отсрещната страна.

Водолей

Това затъмнение ще ви напомни за някои неизлекувани рани и травми, лоши семейни спомени. Ако още не сте го направили, работете върху неща от миналото, които ви причиняват болка и страдание. Освен това се пригответе за невероятно развитие, включващо вашето семейство или любим човек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *