Катето Евро и Любен Дилов-син влизат в „България търси талант“

Катето Евро и Любен Дилов-син влизат в шоуто с обещанието да бъдат взискателни, забавни, критични, когато е необходимо, но и да поощряват дарованията.

„Аз ще бъда „доброто ченге“, защото уважавам труда на хората и се радвам, когато някой се е постарал и прави нещо добре“, коментира Катето Евро.

Любен Дилов се надява на най-голямата шоу сцена да се качат хора, които могат да го изненадат дори и след дългогодишния му опит в „България търси талант“.

„Множество кариери на популярни днес личности стартираха от тази сцена. Не забравяйте, че не е късно да се явите на кастинг и да получите възможността да спечелите тази сериозна награда само с три впечатляващи изяви пред нас“, призова той.

Докато за актрисата ролята на жури в „България търси талант“ по bTV е ново предизвикателство, доайенът на журито посреща шестия сезон с доза предпазливост.

„Златният бутон е голяма драма за журито. Аз помня предишния сезон, когато ударих моя златен бутон на хора, които винаги съм посрещал с голямо недоумение – това са бийтбоксърите. Така че тази година аз лично ще бъда по-предпазлив. Няма да бързам да го харчa”, заяви Любeн Дилов-син.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *