ЗвездиНовинки

Къванч Татлъту взе пример от Джулката – даде хиляди за здраве

Турската звезда Къванч Татлъту и съпругата му Башак Дизер са си подарили участие в програма за укрепване на имунната система срещу скромната сума от 40 хиляди турски лири. 

„Това е специална програма, която се проведе в Бодрум. Тя е насочена не само към укрепване на имунната система, но и към отстраняване на вредните вещества от тялото“, каза Къванч.

Той и съпругата му са били само на органична храна, прекарвали много време на чист въздух и укрепвали здравето си с помощта на специални упражнения.

„Знаете, че през последните месеци направих тест за коронавирус два пъти. За щастие се оказа, че това са само настинки, но разбрах, че имунитетът ми е отслабнал. Може би това се дължи на натоварения график, неправилно хранене и преумора“, споделя актьорът.

„След като участвахме в тази програма, ние с Kъванч преразгледахме напълно отношението си към здравето и вече няма да правим същите грешки“, казва съпругата на актьора.

Преди известно време и наши звезди бяха в Бодрум за същата здравословна програма. Първа, която сподели снимки, бе Джулиана Гани със съпруга си.

Някои от фолкпевиците също се бяха изкушили от идеята да заздравят здравето си с модерната програма. Например, Преслава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *