Кажи как се миеш под душа, за да ти кажа какъв си!

Отговорът на въпроса „Коя част от тялото си миете първо под душа?” ще ви покаже каква личност сте… Приемете теста с чувство за хумор, но имайте предвид, че е изключително точен, според психилозите.

Хората, които първо си мият главата са артистични. Обичате да витаете в облаците, но в същото време можете да постигнете неща, които остават в сферата на мечтите за останалите. Въпреки че често не ви достига постоянство, ако целта е завладяла ума ви ще работите над нея денонощно. Парите не са най-важното нещо за вас. Но приятелството е. Забележителни любовници, винаги отворени за нови неща и неизпитвани досега удоволствия. Силата е в таланта ви. Търсете своя партньор в живота сред хората, които започват да мият под душа първо гърдите.

Онези, които започват с гърдите, са практични. Праволинейни, вие действате винаги по същество. Никога не заобикаляте проблемите. На първо място за вас е важно удобството. Не обичате, когато някой ви отлича от работата ви. Трудно приемате някой да има различна от вашата гледна точка. Прекрасни любовници сте. Обичате новостите. А най-добрият ви съюз е с човек от групата на онези, които първо мият главата.

Ако миете първо мишниците – вие сте трудолюбиви и надеждни. Част сте от една доста голяма група хора. Вие сте земна натура, в добрия смисъл. Винаги се опитвате да помогнете на околните. Често се оказвате в неприятни ситуации, след което осъзнавате, че са злоупотребили с вас… Не бъдете толкова доверчиви. Като любовници сте доста посредствени. Опитайте да внесете малко разнообразие в сексуалния си живот. Идеалният партньор за вас би бил някой, който първо мие раменете.

 Започвате с лицето? Значи сте материалисти.  парите за вас от първостепенно значение. Бихте опитали и напровили почти всичко или дори всичко, за да се сдобиете с богатство. Честността и достойнството минават на втори план. Приятелите са, за да ив помагат, а животът за вас е низ от препятствия, които трябва да бъдат преодоляни. Околните трудно ви разбират, но вие и нямате нужда от това. Егоцентрик сте, а като любовници – доста посредствени. Обикновено се стремите да получите, вместо да дарите удоволствие. Най-добрият партньор за вас е от групата на избралите отговор „друго”.

Ако първо измивате раменете, късметът често бяга от вас. Често не получавате това, което искате. Опитвайки се да се предпазите от негативизма, провеждате голяма част от времето си в самота. Парите и властта са важни, а на света гледате доста песимистично. Не сте кой знае какви любовници, трудно намирате партньор в живота. Потърсете го сред онези, които първо мият мишниците…

Ако отговорът е „друго”, вие сте авантюристи. Във вас има неподозирана вътрешна сила, която околните не могат да видят. Научете се да „Продавате” потенциала си, не бъдете скромни. Вие сте интересна личност с доста недостатъци. В любовно отношение попадете в златната среда. Имате различни фантазии, за които обаче ви липсва смелост да осъществите. Най-добрият партньор за вас би бил някой от грепата на миещите първо лицето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.