ЛюбопитноНовинки

Кажи ми с какво спиш, за да ти кажа какъв си

Ако сте жена…
Ако една дама предпочита мека и удобна фланелена пижама
, можете да бъдете сигурни, че тя има лек и приятен характер. Тя е добра, отстъпчива, предпочита да прави компромиси, вместо да влиза в конфликти. Има много приятели и винаги е готова да се притече на помощ, ако някой има нужда. Не обича да си стои вкъщи, с удоволствие пътува и се отдава на приключения.

Ако спите в мека памучна нощница или тениска, вие сте общителни, доброжелателни, готови да помогнете, да дадете втори шанс. Приятелите са нещо скъпо и важно за вас, а колегите ви уважават и обичат. Имате силен характер, постъпвате изключително дипломатично, можете да намерите общ език с всеки. Работата е изключително важна за вас и вие устремено се движите по стълбата на успеха нагоре и нагоре.
Дамите, които предпочитат ефирните нощнички, обикновено държат много на мнението на околните, стараят се винаги да изглеждат красиви и секси, дори да трябва да направят компромис с удобството. Често са сантиментални, чувствени, обичат да им правят комплименти.
Жените, които спят голи, са непредсказуеми. Те са доверчиви, но и лесно печелят доверието на околните. Знаят как да пазят тайни, не обичат клюките и интригите. Трудно прощават предателство. Праволинейни са и не са фенове на флирта. Поне така твърдят американските психолози.

Ако сте мъж…

Тези, които спят по боксерки, са грижовни и кавалери. Те никога няма да забравят рождения ви ден или датата, на която сте се запознали. Ще ви изпратят до дома, с удоволствие ще ви запознаят с всичките си приятели, ще ви носят цветя, подаръци, ще ви правят изненади. Но имайте предвид, че обичат реда и чистотата.

Тези, които предпочитат пижамите, са трудолюбиви и целеустремени. Обикновено спортуват усилено и са единаци. Ако партньорът ви разделя пижамата и спи само с долнището, той е консерватор, човек, който знае цената си. Ако пък използва само горната част, значи не се интересува от мнението на околните, добър човек е, домошар.

Ако спят без дрехи, това са творчески личности, с богат вътрешен свят. Уверени са в себе си, свикнали са да получават това, което искат, бързо вземат решения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *