Новинки

Кейт и Уилям искат четвърти наследник, кралицата била с особено мнение?

Кейт и Уилям искат да имат още едно дете. Но кралицата не била много съгласна семейството на внука й да продължава да расте?

Според анонимен източник, близък до кралицата, цитиран от Us Weekly, двойката мечтае за още едно дете.

„Да има четири деца винаги е било част от плана на Кейт. Тя отложи идеята, когато пандемията на коронавирус потопи света, но сега има светлина в края на тунела, с ваксината, и е планирано децата да тръгнат на училище през април. А Кейт се чувства готова да опита отново.“

В началото Уилям се колебаел по темата. Той предпочитал „сигурната семейна обстановка“, която определено ще се промени, когато се появи едно бебе. Но след това е решил, че може да се справи.

Какво обаче мисли кралицата? Според различни източници, Елизабет Втора била щастлива като баба и малко по-предпазлива като кралица. Според нея, двойката се опитва да поеме повече отговорности, но не може да се справи с тях. Особено след като всички знаят, че Кейт не иска да наеме друга бавачка, за да се справя сама. 

След като двамата Кейт и Уилям се ожениха през 2011 г., семейството им порасна доста бързо. Първо се появи принц Джордж, на 8 г., принцеса Шарлот на 6 г., и принц Луи, който е на 5.

И все пак – дали няма да чуем за бебе номер 4 през следващата 2022 г.? 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *