Новинки

Кейт и Уилям поощряват „кралското“ хоби на своите наследници

Кейт и Уилям забелязали, че по време на пандемията децата им с удоволствие яздят в двора на имението пони. Това било едно от позволените развлечения на наследниците на кралската корона. 

Децата, включително малкият Луи, който скоро ще стане на 4, се радвали много на общуването с кончетата и с удоволствие се отдавали на разходки с тях.

Затова принц Уилям и съпругата му са решили да поощрят това увлечение.За никого не е тайна, че ездата е сред любимите хобита, практикувани дори от самата кралица Елизабет Втора.

Тя взема първия си урок по езда, когато е на 3 г. И в продължение на почти 96 години ездата е едно от основните й увлечения. Елизабет язди до октомври 2021 г., когато лекарите й забраняват да го прави, заради здравословното й състояние.

Дори сега, когато трудно се движи, кралицата не била готова да се откаже „завинаги“ от удоволствието да яхне любимия си кон, споделят нейни приближени.

Ездата е любима и за децата на кралицата – принцеса Анна и внучката Зара Тиндъл дори са участвали на Олимпийски игри.

Уилям и Хари пък от години играят поло с баща си – принц Чарлз.

Единствено Кейт Мидълтън не обича ездата, дори нещо повече – близката връзката с конете е противопоказна за нея. Както признава в едно интервю за Кейти Лет – херцогиня Катрин има алергия към конете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *