Новинки

Кейт и Уилям заведоха децата на Карибите

Семейството на принц Уилям се радва на чудна лятна почивка на прочутия карибски остров Мустик. С какво е прочут? Че там привилегия да отдъхват имат само мнооого богатите хора. 

20180727-holidays-3
Уилям и Кейт в Австралия

С мама и тате пътуват и трите им деца – петгодишният Джордж, тригодишната Шарлот и малкият Луи.

Райското кътче, което са си избрали, не е непознато за двойката. С него са свързани най-романтичните преживявания и спомени на Уилям и Кейт. За пръв път го посещават през 2008 г., когато все още не са семейство. А след това са се връщали тук многократно.
20180727-holidays-2На острова двамата ще могат да се отдадат на дайвинг – техни близки приятели коментират, че са в страхотна форма и често се спускат на дълбочина 30 метра. За децата белоснежните плажове със сигурност ще бъдат радост. Има достатъчно простор за волни игри. Иначе на острова няма много забавления. Можете да играете тенис, да се разходите с лодка, да яздите. Да си поръчате страхотни блюда от плодове и зеленчуци, морски дарове, и да се радвате на слънчевите лъчи. Необезпокоявани от никого. Тук не се допускат журналисти, репортери, гости. Трябва да сте много богат, да имате специална покана, някой да е гарантирал за вас…

Заедно с Уилям, Кейт и децата, на острова са пристигнали родителите на Кейт и сестра й Пипа със съпруга си.

 

family
Родителите на Кейт на летището – посоката е остров Мустик

 

Съвсем скоро на почивка ще заминат и Меган Маркъл и принц Хари. Посоката обаче все още е неизвестна…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *