Кейт Мидълтън и нейните четири тайни за перфектна фигура

Кейт Мидълтън винаги е във форма. Дори по време на трите си бременности Кейт не наддаде нито един излишен грам. Как го постига? Според запознати, близки до херцогинята, тя спазва четири важни правила.

Кейт прави разтоварващи дни

Съпругата на принц Уилям често прибягва до т.нар. разтоварващи дни, когато трябва да свали бързо някой и друг килограм. По време на тези дни Мидълтън пие само фрешове – от прясно изцедени плодове и голямо количество вода с лимонов сок.

Забравя за сладкишите

Кейт е напълно наясно, че хапването на разни сладки изкушения не е добре нито за фигурата, нито за здравето. Затова изключва десертите от менюто си. Опитва се да наложи това правило и при децата си. Те имат право да си хапват бонбони само по празници.

Закуски – да, но здравословни!

Кейт знае, че е твърде вероятно да се изкуши да хапне нещо вредно, когато е на път или в движение. Затова винаги носи в себе си… пюре. От спанак или авокадо. Понякога тя залага на чай и боровинки.

Набляга на спорта и е физически активна

Херцогинята на Кеймбридж винаги е обичала спорта. Показва го постоянно при срещите си с деца и спортни събития. Обожава кросфита и йогата и ги практикува почти всеки ден. Обича да кара ски, тениса и гребането.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *